Пт, 2024-04-19, 17:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:14
ГПУ затримала Єфремова. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

  Екс-глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов затриманий. Про це вранці 30 липня заявив генпрокурор Юрій Луценко у Facebook.

"За підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України затримано екс-керівника фракції ПР громадянина Єфремова", - повідомив Луценко.

Прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган додала, що Єфремова затримали в аеропорту "Бориспіль", звідки він летів до Відня. "Саме у Відні знаходиться син одіозного регіонала", - написала вона у Facebook.

Як повідомлялося, 31 березня начальник Управління спецрозслідування Головного слідчого управління ГПУ Сергій Горбатюк заявив, що кримінальне провадження проти Єфремова щодо розпалювання міжнаціональної ворожнечі закрито, оскільки судова експертиза не побачила в його висловлюваннях закликів до розпалювання ворожнечі.

Проти Єфремова відкрито ще два провадження: за фактом фальсифікації результатів голосування у Верховній Раді за "диктаторські закони" 16 січня 2014 року і за зловживання владою або службовим становищем при закупівлі держпідприємством "Луганськвугілля" надання послуг з монтажу гірничошахтного обладнання та низьковольтної апаратури.

Як заявив 18 лютого Горбатюк, у Генпрокуратурі вважають, що суд навмисно затягує розгляд справи Єфремова, який звинувачується у фальсифікації голосування за "диктаторські закони" 16 січня 2014 року.

26 лютого Печерський райсуд Києва відмовився брати до розгляду кримінальне провадження щодо "дикторських законів" і вирішив передати справу для визначення підсудності до апеляційного суду.

У червні народний депутат від Партії регіонів V и VI скликань Володимир Ландік дав покази генеральному прокурору України Юрію Луценку за участі слідчого Управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури щодо екс-високопосадовців часів колишнього президента Віктора Януковича, зокрема керівника фракції ПР Олександра Єфремова.

Також Ландік заявив, що Єфремов причетний до фальсифікацій результатів виборів у Луганській області і домовлявся здати Луганськ Росії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 975 | Додав: adminA | Теги: ГПУ затримала Єфремова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]