Пт, 2024-03-29, 16:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:38
Яценюк закликав Верховну Раду проголосувати за "безвізові закони". ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк закликав Верховну Раду проголосувати "безвізові закони" наступного пленарного тижня.

Про це глава уряду заявив увечері 8 листопада під час свого традиційного монологу "10 хвилин з прем'єр-міністром".

"Парламент відмовився голосувати за закони, які передбачають реальну боротьбу з корупцією в країні. Ці закони працюють у всіх країнах - членах ЄС. Про що ж йде дискусія в українському парламенті? Можливо, хтось хоче уникнути кримінальної відповідальності за корупційні правопорушення або не дати можливості повернути активи колишнього режиму?", - заявив Яценюк.

При цьому він закликав до політичної відповідальності "коаліцію і кожного окремого нардепа".

"Не ставайте на шляху цілі всього українського народу - стати членами ЄС. Прийміть на наступному пленарному тижні необхідні закони", - закликав Яценюк.

Як відомо, 5 листопада Верховна Рада мала прийняти 12 законів, необхідних для лібералізації візового режиму з Євросоюзом. Найбільша боротьба очікувалася навколо трьох антикорупційних законів.

Проте ВР відклала до 10 листопада законопроекти, необхідні для виконання Україною плану дій щодо лібералізації візового режиму з ЄС.

Президент Петро Порошенко заявив, що планує провести зустріч з народними депутатами, де обговорить прийняття законів, необхідних для лібералізації візового режиму з ЄС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 883 | Додав: adminA | Теги: верховна рада, безвізові закони, Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]