Пт, 2024-04-19, 15:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:49
Хіт YouTube "Беркут викрадає дитини" - курсова робота канадських студентів. ВІДЕО
Інші останні Новини світу науки і технологій
"Хіт" під назвою "Беркут викрадає дитину", викладений на відеохостингу YouTube, який зібрав майже 17 мільйонів переглядів і безліч згадувань у пресі, виявився підробкою. Про це, зокрема, пише 20 грудня, канадський сайт Newswire, спеціалісти якого спеціально купили новий великий якісний монітор Samsung, щоб краще роздивитися ролик.

Дана містифікація, зроблена в техніці 3D студентами навчального центру NAD, розташованому в Монреалі, Канада - одне з творчих завдань з комп'ютерної графіки, яке виконується на п'ятому семестрі навчання на ступінь бакалавра в рамках розвитку навичок роботи в команді.

Напередодні повідомлялося, що випадок, зображений на відео, стався в одному з парків Монреаля. Величезний беркут, коли пролітав над парком, побачивши дитину в куртці і червоній шапці, яка сиділа на газоні, раптово спікерував на неї, вхопив кігтями і підняв у повітря.

Чоловік, що знаходився поряд з малюком, кинувся до птаха, яка практично відразу випустила свою здобич. Дитина впала на землю з невеликої висоти і заплакала, однак, судячи з усього, не постраждала.

Беркут - одна з найбільш відомих хижих птахів сімейства яструбиних, найбільший орел. Як правило, цей птах уникає житлових районів і відкритих місць. Полює на найрізноманітнішу дичину, найчастіше, зайців, гризунів і різні види птахів.

Це не перший випадок, коли навчальні роботи студентів центру NAD бентежать їхніх співвітчизників. Торік студенти сполохали місто, опублікувавши відео з пінгвінами, які нібито втекли з міського зоопарку.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1600 | Додав: nowyny | Теги: монітор Samsung | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]