Чт, 2024-04-25, 05:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:32
Один з корифеїв бристольської тріп-хоп культури виступить в Києві. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини
Один з основоположників і головний діяч бристольської тріп-хоп культури виступить 17 листопада в клубі Crystal Hall. Загадковий і неординарний артист, який справив потужний вплив на сучасний музичний простір. Справжнє ім'я Tricky - Едріан Тоус.

У Києві Tricky представить нову платівку під назвою "Mixed Race", в якій відчувається вплив як сучасної європейської та американської музики, так і традиційного ямайського реґґі, і навіть містичних піснеспівів Центральної Африки і Близького Сходу. Сам автор так описує свою роботу: "Все моє життя проходить між субкультурами, Mixed Race - якраз про це", повідомляє прес-служба концерту.

Але домінантою прийдешнього концерту стане не новий альбом, а новітнє звучання брістольського тріп-хопу зразка 2012 року, музика така ж сильна, але при цьому більш зріла і продумана.

З моменту виходу його дебютної платівки Maxinquaye минуло вже 17 років. За цей час Tricky випустив 9 альбомів. Сьогодні Tricky, як і раніше, залишається одним з найактуальніших музикантів сучасності. Він один з небагатьох, хто не просто існує в якихось стилістичних рамках, а постійно експериментує, розширюючи межі жанру.

Зазначимо, що 12 листопада 2012 року в київському Палаці спорту відбудеться концерт культового колективу GARBAGE. Група, абсолютно заслужено, входить до кола найкращих рок-груп всіх часів і народів і нині перебуває просто у фантастичній концертній формі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1028 | Додав: adminA | Теги: Києві, корифеїв бристольської тріп-хоп кул | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]