Чт, 2024-03-28, 15:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:28
Концерту легендарної групи GARBAGE дочекався Київ. ВІДЕО
Інші останні Культурні новини
12 листопада 2012 року в київському Палаці спорту відбудеться концерт культового колективу GARBAGE. Група, абсолютно заслужено, входить до кола кращих рок-груп всіх часів і народів і нині перебуває просто у фантастичній концертній формі.

2012 рік, однозначно, знаковий для шанувальників культового колективу. Група випустила новий альбом Not Your Kind of People, на честь чого і стартувало світове турне колективу, перше за сім останніх років мовчання, і в рамках якого група відіграє концерт у Києві, повідомляє прес-служба організаторів концерту.

Група GARBAGE стала відома своїм незвичайним звучанням, виразним вокалом солістки, а також інноваційними засобами обробки звуку. GARBAGE є однією з найбільш успішних рок-груп 1990-х років. Всього в світі продано більш як 17 мільйонів копій альбомів групи.

Група GARBAGE була заснована в 1994 році у місті Медисон (США). До складу групи входять - довгонога шотландська вокалістка Ширлі Менсон і американські музиканти Бутч Віг (ударні, перкусія), Стів Маркер (гітара, клавішні), Дюк Еріксон (бас-гітара, клавішні, гітара, перкусія). Назва проекту GARBAGE ("Сміття") пішла від одного уїдливого коментаря приятеля Віга, з приводу записаного матеріалу.

Критики, як правило, відносять групу до альтернативного року, електроніки та пост-гранжу. Хоча, як тільки їх не класифікують. В Інтернеті, та й не тільки, можна зустріти їхні пісні і в розділах збірної солянки альтернативної музики, і року різних ступенів свободи, і навіть трешу.

Самі ж музиканти в цей період визначають свою музику як щось середнє між Nine Inch Nails і Eurythmics з явним переважанням Roxy Music. Однак музика групи охоплює більш широкий діапазон жанрів. У піснях гурту досить часто присутні елементи танцювальної музики, індастріалу, тріп-хопу та інших музичних напрямків. За словами самих музикантів, їхньою головною метою є поєднувати найрізноманітніші жанри і створювати з цього поп-музику.

Всі її учасники - далеко не дилетанти у світі музики. Віг продюсував диски таких груп, як Nirvana (альбом Nevermind, і групу в цілому), The Smashing Pumpkins, Sonic Youth. Маркер, спільно з Вігом створював ремікси таким "монстрам" сучасної музики, як U2, Depeche Mode, Nine Inch Nails, і саме він зміг розгледіти у відеокліпі шотландської групи "Angelfish", під час шоу на МТВ "120 Minutes", майбутню вокалістку культової групи - Менсон.

Вартість квитків: 1-ша фан-зона - 450 гривень 2-га фан-зона - 330 гривень Сектори - від 200 до 850 гривень

Зазначимо, що група GARBAGE на початку серпня 2010 року виступала в Татарській бухті, на узбережжі теплого Азовського моря на Фестивалі музики та актуального мистецтва "Сусідній Світ-2010".




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1022 | Додав: adminA | Теги: Київ, групи GARBAGE | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]