Ср, 2024-04-24, 01:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:44
Кіносалон в "Данте Zima" відкритий
Інші останні Культурні новини
19 грудня в нічному клубі "Dante Zima" відбулося офіційне відкриття кіносалону "Данте". Серію кінопоказів класики світового кінематографа відкривала німа стрічка Євгена Бауера "Діти століття" (1915). Для мільйонів людей саме цей фільм став справжнім символом якісного німого кіно, яке можна в один ряд ставити з геніальними творами Чарлі Чапліна.

Кіносалон з'явився як спільний проект Міжнародного кінофестивалю "Молодість", Національного центру Олександра Довженка і Сім'ї ресторанів Козирна Карта.

Ця подія привернула до себе велику увагу кінокритиків, експертів і щирих шанувальників вишуканого кіно, які змогли насолодитися класичною німою стрічкою в живому музичному супроводі джазового колективу.

За задумом організаторів перед сеансом кожен гість зміг поспілкуватися в колі прихильників справжнього кіномистецтва в атмосфері початку минулого століття, яка була відтворена в кіносалоні. У цей час лунала приємна жива лаунж музика, а гості змогли скуштувати смачні страви з меню a la Carte від шеф-кухаря Валентина Трофимчука.

Також перед початком кінопоказу Андрій Халпахчі, Генеральний директор Міжнародного кінофестивалю "Молодість", розповів про передісторію появи кінострічки і трагічну долі її головної актриси Віри Холодної. Це стало своєрідним введенням для глядачів в контекст картини і допомогло краще зрозуміти твір. А в учасників кінопоказу з'явилася можливість не просто подивитися кінострічку, але й обговорити проблематику фільму з фахівцями.

Починаючи з січня, два рази на місяць, кіносалон відкриє двері для всіх цінителів високого кіномистецтва.15 січня нас чекає показ класичної стрічки 70-их років "Еротичні історії". "Не дивлячись на те, що сьогодні був дебютний кінопоказ, в залі зібралося досить багато людей. Я вірю, що наші вечори будуть ставати все більш популярними і зовсім скоро нас чекає аншлаг. Упевнений, кіносалон підніме рівень культури, сприятиме відродженню кіно традицій і стане справжнім святом для цінителів справжнього кіномистецтва", - зазначає Андрій Халпахчі.

За більш детальною інформацією звертайтесь:
PR менеджеру Сім'ї ресторанів Козирна Карта
Олексій Мужчина, 044 206 60 60, 066 754 64 24
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1060 | Додав: nowyny | Теги: кіносалон, данте Zima відкритий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]