Сб, 2024-04-20, 13:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:04
Кошулинський хоче скоріше вигнати з Ради нащадків "сталінсько-брежнєвської епохи"
Інші останні Політичні новини
В українському парламенті не мають бути присутніми представники Комуністичної партії. Про це заявив віце-спікер Верховної Ради України Руслан Кошулинський ("Свобода"), передає "Стик".

"Що стосується сусідства з комуністами і "регіоналами" в Раді, то воно - вимушене. Комуністів взагалі не повинно бути в українському парламенті. Значно продуктивніше для мене - зосередитися на тому, щоб вже незабаром такий стан справ змінили самі українці, побачивши, на що здатні в парламенті українські націоналісти", - сказав Кошулинський.

"Свободівець" також упевнений, що "недовго залишилося правити бал в найвищому законодавчому органі держави нащадкам "сталінсько-брежнєвської" епохи".

За його словами, якби на якійсь нормальній кухні був такий безлад, як на "кухні" політичній, то не слід було б навіть намагатися її "пакращити", а необхідно було б таку кухню закрити.

"Але куди діватися - потрібно ж цю "кухню" міняти, адже іншого парламенту у нас немає. Так що роботи попереду багато", - резюмував політик.

На думку віце-спікера, тепер націоналісти в українській політиці - не просто вуличні бійці або радикали, а справжні важкоатлети.

Раніше повідомлялось, що "Свобода" домагатиметься заборони Компартії та закону про люстрацію.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1128 | Додав: adminA | Теги: Кошулинський. Ради . сталінсько-бре | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]