Чт, 2024-04-25, 15:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:56
Літак Boeing-737 з українськими туристами аварійно сів у Криму
Інші останні Туристичні новини
Літак Boeing-737 авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", який летів з Анталії до Сімферополя, здійснив аварійну посадку в Сімферополі в п'ятницю близько 10.00, повідомляє прес-служба ГТУ МНС України в Автономній Республіці Крим.

За попередньою інформацією, сталося руйнування пневматики зовнішнього колеса правої основної стійки шасі.

Згідно з планом взаємодії сил і засобів в аеропорт "Сімферополь" о 8.50 негайно направили підрозділи МНС в складі дев'яти пожежних і двох аварійно-рятувальних автомобілів і машини медицини катастроф.

"Командир літака здійснив високопрофесійну посадку", - наголошується в повідомленні.

На борту лайнера перебувало 139 пасажирів і дев'ять членів екіпажу. Після повної зупинки двигунів літака всі пасажири самостійно покинули повітряне судно. Допомога медиків і психологів нікому не знадобилася. Практично всі пасажири - туристи, які поверталися з турецьких курортів.

Нагадаємо, що під час посадки на аеродромі міста Санта-Ана в Каліфорнії у Boeing 737-800 на правій стійці шасі вибухнули одразу дві покришки.

Як повідомлялося, нещодавно інцидент стався з Boeing 777 авіакомпанії Air Canada, який здійснював політ з Торонто до японського міста Наріта.

Через кілька годин після зльоту у лайнера відмовив один з двигунів, а з корпусу посипалися якісь уламки. Гарячі шматки почорнілого металу попадали на шосе, пошкодивши деякі машини.

А торік Boeing 767 авіакомпанії LOT, у якого виникли проблеми із шасі, 1 листопада здійснив аварійну посадку в аеропорту Варшави. Лайнер аварійно сів на посадкову смугу без шасі. На борту літака Boeing 767 перебувала 231 людина - 220 пасажирів і 11 членів екіпажу. Під час посадки зайнявся правий двигун лайнера. Пожежу було загашено спеціальною піною. Поранених і постраждалих під час аварійної посадки літака не було. Boeing 767 летів до столиці Польщі зі США. Авіаперевізник заявив, що літак буде відремонтовано, після чого експлуатуватиметься далі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1480 | Додав: adminA | Теги: Криму аварійно, українськими туристами, Boeing-737 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]