Чт, 2024-03-28, 16:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:33
Українцям МЗС радить не їхати до деяких міст Єгипту
Інші останні Туристичні новини
Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям утриматися від туристичних поїздок до низки міст Єгипту через погіршення там ситуації з безпекою, передає "Інтерфакс-Україна".

"У зв'язку з погіршенням ситуації безпеки в Єгипті і збільшенням випадків неконтрольованої агресії, Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України утриматися від туристичних поїздок до міст Каїр, Александрія, Асуан, Луксор, Таба, а також у міста Порт-Саїд, Суец, Ель-Аріш, Рафіх і регіон Північного Синаю", - йдеться в повідомленні прес-служби українського МЗС у четвер, 9 серпня.

Громадянам України, які зараз відпочивають в курортному місті Хургада, щоб уникнути загрози безпеки рекомендується проводити відпочинок в межах території готелю і утриматися від неорганізованих поїздок у місто і за його межі.

Тим, хто відпочиває в курортному місті Шарм-Ель-Шейх, рекомендовано утриматися від поїздок по Південному Синаю і в напрямку міста Таба.

Усім громадянам України, які перебувають на території Єгипту, МЗС рекомендує утриматися від відвідування місць надмірного скупчення людей, не брати участі в акціях протесту, демонстраціях або інших заходах, спрямованих на дестабілізацію ситуації в країні. Не рекомендується вступати в суперечки з місцевим населенням щодо питань, які стосуються політичної ситуації в Єгипті, релігійних уподобань або гендерної нерівності.

"Звертаємо увагу громадян України на необхідність відстеження термінів дії візи, щоб уникнути загрози бути затриманим за порушення візово-імміграційного режиму Єгипту", - підкреслили в МЗС.

У лютому повідомлялось, що ситуація на єгипетських курортах Шарм-ель-Шейх, Хургада та Дахаб залишається стабільною і не загрожує безпеці українських туристів, повідомлялось на сайті Державного агентства України з туризму та курортів (Держтуризмкурорт).

Раніше МЗС та посольство України в Єгипті рекомендували українцям утриматися від туристичних поїздок до Каїра, Александрії, Асуана, Луксора, Таби, Порт-Саїда та Суеца у зв'язку з погіршенням ситуації із безпеки.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1157 | Додав: adminA | Теги: міст Єгипту, Українцям, МЗС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]