Пт, 2024-04-19, 07:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:13
Марихуана позитивно впливає на фігуру
Інші останні Новини світу

Французькі науковці провели дослідження і встановили, що марихуана може позитивно впливати, принаймні, на підтримання ваги. Як показала статистика, люди, які регулярно курили марихуану, частіше мали струнку фігуру й рідше страждали від ожиріння порівняно з тими, хто не вживав наркотику.

Коментує доктор Янн Ле Страт, психіатр і співавтор цього дослідження: "З'ясувавши, що курці рідко страждали ожирінням, ми сильно здивувалися і спочатку подумали, ніби це помилка".

У своїй роботі фахівці використовували дані двох епідеміологічних досліджень дорослих американців, повідомляє "Газета.ua".

З'ясувалося, що від 22% до 25% дорослих людей, які не курили марихуани, мали зайву вагу. А серед осіб, що вживали марихуану, щонайменше, тричі на тиждень, процентне співвідношення огрядних людей дорівнювало 14-17%.

Прикметно: офіційно встановлено, що марихуана здатна значно підвищувати апетит, а це мало б привести, навпаки, до переїдання.

Також варто зауважити, що алкоголь більш небезпечний для людей і суспільства в цілому, ніж наркотики. Такого висновку дійшли британські експерти після дослідження, під час якого проводився порівняльний аналіз: який негативний вплив на людський організм і суспільство справляє вживання алкогольних напоїв і різних наркотичних засобів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1410 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]