Пт, 2024-04-19, 04:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:08
"Марсель" на останніх секундах виграв в "Інтера". ВІДЕО
Інші останні Новини Європейського Союзу


Черговий провальний поєдинок видав міланський "Інтер". Марсельський "Олімпік" на останніх секундах першого поєдинку протистояння 1/8 фіналу Ліги чемпіонів вирвав перемогу в домашніх стінах в італійського гранда.

"Марсель" - "Інтер" 1:0

Гол: А.Айю, 90 +3 "Марсель": Манданда, Аспілікуета (Фанні, 80), Нкулу, Діавара, Морель, А.Діарра, Шейру (Каборе, 84), Амальфітано, Вальбуена, А.Айю, Брандао (Д.Айю, 73) "Інтер": Жуліо Сезар, Майкон (Нагатомо, 46), Лусіо, Самуель, Ківу, Х.Дзанетті, Станкович, Камбіассо, Снайдер, Форлан, Сарате (Обі, 63)

Наставник "Марселя" Дідьє Дешам: "Дуже приємно вирвати перемогу. Зазвичай гол в кінцівці - прерогатива італійських команд, але ми сьогодні показали відмінну гру в сутичці з грізним суперником. У заключній 15-хвилинці ми обрушили шквал атак на ворота гостей, і гол зробив свою справу. Подивимося тепер, як все складеться через три тижні. Я попросив гравців чинити тиск на суперника і не хотів робити заміни по ходу гри, щоб не послабити напад. Ми дотримувалися обраної тактики. Коли тиснеш суперника, завжди існує ризик пропустити в кінцівці самому, але, забивши на останній хвилині, ми не дали "Інтеру" можливості відповісти. Треба показати свої амбіції і зіграти на виїзді з думками про вихід в наступний раунд, нехай навіть "Інтер" продовжує залишатися дуже сильним клубом".

Головний тренер "Інтера" Клаудіо Раньєрі: "В останні тижні нам сильно не щастить. Сьогодні ми пропустили, коли матч по суті вже завершився, а до цього контролювали хід гри. У будь-якому випадку, ми довели, що наша команда сповнена енергії. Думаю, у матчі за підтримки заповненого стадіону ми можемо все виправити. На мій погляд, ми грали з належним настроєм, створили ряд небезпечних моментів, сильно при цьому не ризикуючи. На жаль, ми цими шансами не скористалися, а Жуліо Сезар зробив єдиний сейв якраз перед кутовим, який призвів до голу. Тепер перед нами стоїть складне завдання, але ми досить сильні, щоб забити в Мілані двічі, так що матч обіцяє стати цікавим. Я, звичайно, розчарований результатом, але задоволений тим, як ми підійшли до гри з точки зору бойового духу і самовіддачі гравців. Єдиний спосіб залікувати цю рану - працювати ще старанніше".


Marselha 1-0 Inter по jimbrasalonso
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1120 | Додав: nowyny | Теги: Інтер, марсель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]