Чт, 2024-04-25, 22:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:20
Мейвезер знову скандалить
Інші останні Новини світу

Флойд Мейвезер-молодший скандалом завершив свій поєдинок проти Віктора Ортіса. Для початку "Красунчик" не зовсім звичайним способом відправив у нокаут свого суперника, після бою посварився прямо на рингу з журналістом, а в ув'язненні знову звинуватив Менні Пак'яо у вживанні заборонених препаратів.

Поєдинок з Ортісом проходив з перевагою Мейвезера. У п'ятому раунді Віктор затиснув Флойда в кутку рингу і завдав удару головою. Рефері Джо Кортез зняв з американця очко, а сам Ортез почав вибачатися перед Мейвезером. Флойд вибачення прийняв, але поки Ортіс не підняв руки, завдав йому в щелепу лівий хук і правий прямий. Нокаут, як результат.

Одразу після поєдинку знаменитий у США журналіст Ларрі Мерчант, який є боксерським аналітиком телеканалу HBO і вирізняється тим, що ставить незручні запитання боксерам, акцентував увагу на скандальному закінчення бою. Мейвезера це всерйоз розлютило: "Ти ніколи не ставився до мене об'єктивно, - відповів Мейвезер Мерчанту. - Так що можеш розмовляти з Віктором Ортісом, добре? Нехай у мене бере інтерв'ю хтось інший. HBO має звільнити тебе, бо ти ні чорта не розумієш у боксі".

Відповідь 80-річного спеціаліста була такою: "Хотів би я бути на 50 років молодшим, я б (тоді) надрав тобі дупу".

Звісно, не вдалося уникнути Мейвезеру запитань і про поєдинок з найкращим боксером світу незалежно від вагових категорій Менні Пак'яо. На прес-конференції відразу після бою з Ортісом, Флойд був атакований питаннями про можливий супербій проти чемпіона WBO в цій же вазі Менні Пак'яо.

"Цей хлопець не хоче битися. Все, що він робить, так це б'ється з моїми недоїдками - Ріккі Хаттоном, Оскаром Де Ла Хойєю, Шейном Мозлі. У Пак'яо є бос. Коли він б'ється, той віддає 30% свого чека. Я отримую 100% доходу. Мені не потрібен Пак'яо. Щоразу, коли я виходжу на ринг, можу заробити 70 мільйонів доларів. Мені не потрібен Пак'яо.

Де він був між 1996-м і 2001 роками, коли я домінував у боксі? Вони не просили мене битися, коли мені ще не було тридцяти років або коли я був тінейджером. Це лайно, я кажу вам, репортерам, знову і знову. Якби я піднявся в суперважку вагу і конкурував з Кличком, ви сказали б: "Мабуть, Флойд Мейвезер щось вживає". Але хлопець піднімається зі 105 фунтів (47,6 кг) до 154 (69,85 кг), і ви кажете, що це природно. Та годі вам, прокиньтеся.

Пак'яо відомий тому, що він пов'язаний з моїм ім'ям. Коли звучить ім'я Пак'яо, всі кажуть, що це хлопець, якого намагаються звести з Мейвезером. Коли звучить - Флойд Мейвезер, кажуть, що це один з найкращих в усі часи".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1389 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]