Сб, 2024-04-20, 07:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:02
Мочитися сидячи хочуть зобов'язати чоловіків шведські соціалісти
Інші останні Новини Європейського Союзу

Шведські "ліві" закликали ухвалити в країні закон, який би заборонив чоловікам мочитися стоячи.

З такою ініціативою виступили депутати Лівої партії з регіону Södermanland. Свою пропозицію соціалісти пояснили міркуваннями гігієни: вони стверджують, що сечовипускання в сидячому положенні дозволить уникнути калюж із крапель сечі, які чоловіки залишають по собі в туалетах, повідомляє Orange News.

Крім того, політики впевнені, що справляти потребу сидячи більш корисно для здоров'я – так нібито ефективніше випорожнюється сечовий міхур та стимулюється простата. Втім, науковці готові з цим посперечатися – принаймні, що стосується гігієни.

Професор Джон Геймел з Університету Луївілля пояснив, що краплі сечі потрапляють на підлогу не так під час самого сечовипускання, як після "струшування" залишків.

"Отож жодної користі змушувати чоловіків сидіти під час випорожнення сечового міхура не буде – ніхто не захоче потім "струшувати", залишаючись при цьому сидіти на унітазі", - зазначив він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1296 | Додав: admin | Теги: шведські соціалісти, мочитися сидячи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]