Сб, 2024-04-20, 15:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:45
На концерти The Rolling Stones вартість квитків б'є усі рекорди
Інші останні Новини світу
Вартість квитків на ювілейні концерти групи The Rolling Stones в залі O2 Arena, які відбудуться у британській столиці 25 і 29 листопада, сягає 15 400 фунтів (25 тисяч доларів).

У широкий продаж у Сполученому Королівстві квитки надійшли минулої п'ятниці. Однак попит на виступи "роллінгів" з нагоди їхнього 50-річчя виявився таким високим, що близько 40 тисяч квитків розійшлося за лічені хвилини. За даними експертів онлайн-продажів, за три хвилини шанувальники розмели найдешевші квитки за ціною близько 150 доларів, а ще через чотири - зникли і VIP-місця вартістю від 600 доларів, пише NEWSru.com.

Такий ажіотаж легко пояснити. У перші ж години після оголошення про концерти надійшло більше 1 мільйона заявок від шанувальників з усього світу.

Тепер також з'ясовується, що не всі з тих, що встигли придбати заповітні квиточки, зробили це суто з любові до колективу. Майже відразу ж після завершення офіційного продажу низка квитків уже за значно вищою ціною з'явилася на сайтах "вторинного" продажу. Часом - вартість у десятки разів перевищує номінальну.

Крім концертів у Лондоні, The Rolling Stones ще двічі виступить у Ньюарку (штат Нью-Джерсі, США) - 13 і 15 грудня.

За попередніми підрахунками американського журналу Billboard, Мік Джаггер, Чарлі Уоттс, Кіт Річардс і Ронні Вуд зароблять за чотири виступи близько 25 мільйонів доларів. Музиканти The Rolling Stones не виключають, що колектив у наступному році може здійснити світове турне.

12 жовтня Rolling Stones випустили новий сингл Doom and Gloom, що став першою піснею легендарних рокерів майже за шість років і викликав суперечливі відгуки критиків. "Брудний" і "в'язкий" - одні з найбільш популярних оцінок нового творіння "роллінгів".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1007 | Додав: adminA | Теги: рекорди, вартість квитків, The Rolling Stones | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]