Вт, 2024-03-19, 06:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:09
На Полтавщині гроза наробила багато лиха. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

2 особи загинули, 3 госпіталізовані, 67 дахів приватних житлових будинків пошкоджено в результаті сильного дощу з градом та шквалистих поривів вітру в ніч з 14 на 15 червня в 15 населених пунктах Кременчуцького, Новосанжарського, Кобеляцького, Козельщинського районів та Комсомольська Полтавської області, повідомляє "Українські новини" з посиланням на прес-службу Міністерства надзвичайних ситуацій.

Так, в селі Корпус Полтавського району блискавка вразила 23-річного чоловіка, який був доставлений до 1-у міську лікарню в стані клінічної смерті, де він помер.

Крім того, в Комсомольську через падіння дерева 73-річний чоловік отримав травми, несумісні з життям.

Внаслідок травмування градом в травматологічне відділення Кременчуцької центральної районної лікарні були доставлені 45-річні жінка та чоловік з численними гематомами кінцівок і голови.

До нейрохірургічного відділення 3-ї міської лікарні Кременчука потрапила 57-річна громадянка з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, обширна підшкірна гематома верхніх і нижніх кінцівок і тулуба.

Через негоду пошкоджено 8 об'єктів соціально-побутової сфери, повалені дерева.

На полях пошкоджені посіви зернових культур.

Знеструмлено 101 населений пункт.

До ліквідації наслідків залучено 253 осіб та 68 одиниць техніки комунальних служб і бригад, у тому числі від МНС 127 осіб і 15 одиниць техніки.

Масштаби і збитки, завдані стихією, уточнюються.

Останні три тижні в Україні циркулюють насичені атмосферні фронти. Стихія вже відзначилася практично у всіх регіонах, завдавши місцями значної матеріальної шкоди.

Нагадаємо, що в 2011 році основний удар літніх циклонів припав на кінець червня. На жаль, і тоді не обійшлося без жертв.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1093 | Додав: admin | Теги: Полтавщина, гроза | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]