Чт, 2024-04-25, 11:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:55
На радість ласунам: у Львові буде перший в Україні музей шоколаду
Інші останні Новини з регіонів України

Перший в Україні стаціонарний музей шоколаду відкриється 20 березня на центральній площі старого Львова - площі Ринок. Урочиста церемонія пройде за підтримки ініціаторів проекту - Львівського історичного музею та Львівської міської ради, повідомляє УНІАН.

Майбутні відвідувачі музею зможуть ознайомитися з історією шоколаду 4 мовами: українською, російською, англійською та польською. Гості матимуть змогу дізнатися сучасну технологію виробництва цього продукту і відвідати унікальну виставку шоколадних фігур.

Відвідувачі музею побачать найбільш знакові європейські й українські архітектурні споруди в мініатюрі: Колізей, Британський парламент у Лондоні, Пізанську й Ейфелеву вежі, Херсонес, Андріївську церкву тощо. Шоколадні Європа та Україна виконані в масштабі 1:166.

Кожен гість музею матиме змогу продегустувати різні сорти шоколаду за філіжанкою кави і переглядом тематичного кіно.

Нагадаємо, що традицією стало відзначати День шоколаду у Львові.

А в 2010 році в Черкасах працював ексклюзивний музей шоколаду "Країна Шоколандія", де було представлено з півсотні солодких творів мистецтва.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1055 | Додав: adminA | Теги: На радість ласунам: у Львові буде п | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]