Пт, 2024-10-18, 05:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:38
Найкращі для життя у 2024 ці міста ЄС: список
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Щоб сформувати рейтинг найкомфортніших міст ЄС для життя, опитали мешканців 83 міст. Оцінювали рівень життя, безпеку, комфорт тощо.

  1. Цюрих. Його визнали найкращим містом для життя на території ЄС. Понад 97% місцевих жителів задоволені своїм життям. Вони зауважують, що задоволені своєю роботою та рівнем комфорту у Цюриху.
  2. Ґронінґен (Нідерланди). Понад 96% місцевих жителів – щасливі будувати своє майбутнє там. Близько 85% людей заявили, що почуваються у безпеці.
  3. Копенгаген (Данія). Свою радість від життя у місті озвучили приблизно 96% місцевих. Вони наголошують, що їхнє життя – стабільне та безпечне.
  4. Лейпциг (Німеччина). Понад 95% людей задоволені своїм життям у місті. Наголошують, що воно – справжня молодіжна столиця Німеччини.
  5. Гданськ (Польща). Польське портове місто визнали одним з найкращих у світі для життя. Понад 95% опитуваних наголосили, що абсолютно задоволені.
  6. Стокгольм (Швеція). Понад 95% людей задоволені своїм життям. Водночас також скаржаться на високі ціни на оренду.
  7. Женева (Швейцарія). Понад 95% місцевих жителів заявили, що задоволені своїм рівнем життя. Водночас люди наголошують: ціна оренди на помешкання – дуже висока. Лише 8% місцевих жителів можуть дозволити собі вільно орендувати житло мрії.
  8. Росток (Німеччина). Північне місто демонструє чудові рейтинги за рівнем щастя. Понад 90% людей задоволені своїм життям там. Окрім того, понад 85% місцевих жителів наголосили: вони задоволені своєю роботою.
  9. Брага (Португалія). Один з найбільш недооцінених курортів країни. На жаль, туристи часто ігнорують його. Водночас місцевих жителів це абсолютно не засмучує. Вони зізнаються, що живуть абсолютно щасливо. Понад 94% мешканців міста Брага задоволені своїм життям.
  10. Клуж-Напока (Румунія). Своїм життям у місті задоволені понад 94% місцевих жителів. Окрім того, понад 70% зауважили, що там легко знайти роботу. Варто зауважити, що Клуж-Напока – одне з улюблених міст світу для короля Чарльза ІІІ.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 426 | Додав: admin | Теги: 2024, місто, Цюрих, ЄС, життя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]