Вт, 2024-03-19, 05:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:14
Найстаріший фестиваль у Британії змили дощі
Інші останні Новини світу

Безперервні зливи, які тривають на півночі Британії вже два тижні, залили один з найстаріших музичних фестивалів Європи на острові Вайт. Потоки води і бруду змивали намети з відвідувачами, а пройти по концертному майданчику можна було лише в гумових чоботях.

Дощі стали справжньою катастрофою навіть для місцевих мешканців, які звикли до негоди. Тільки за добу в регіоні випала місячна норма опадів, повідомляє Euromag.ru.

На північному заході Великобританії річки вийшли з берегів і затопили десятки міст і селищ, через що довелося терміново евакуювати сотні людей. У регіоні розмиті і занесені брудом сільські дороги та автомагістралі. У багатьох місцях порушено залізничне сполучення.

Та особливо не пощастило гостям фестивалю на Вайті. На акцію з'їхалися близько 55 тисяч гостей, але свято їм зіпсували шквальний вітер, зливи і потоки бруду. Наметове містечко перетворився на болото, багато наметів зносило вітром, а більшість виступів довелося скасувати.

Через розмиті дороги та перерване поромне сполучення відвідувачі кілька днів не могли залишити острів. Утім, організатори фестивалю закликали гостей не впадати у відчай і пообіцяли повернути гроші за квитки.

Нагадаємо, злива, що обрушилася на Лазурний берег, частково паралізувала роботу Каннського фестивалю. Злива з сильним вітром загнала всіх учасників фестивалю в Палац фестивалів (Palais des festivals), де проходить більшість показів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 995 | Додав: adminA | Теги: найстаріший фестиваль, британії, дощі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]