Пт, 2024-04-19, 00:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 157 158 159 160 161 ... 177 178 »




Европа не пойдет на компромисс в вопросе избирательного правосудия.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-02-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


ЕС оценивает события в Украине в 2012 г. критично. Об этом на встрече со спикером Верховной Рады и лидерами фракций заявил европейский комиссар по расширению и европейской политике соседства Штефан Фюле.



Президент України Віктор Янукович і президент Литви Даля Грибаускайте на закритій зустрічі у середу обговорили шляхи розв'язання "проблеми Тимошенко".




Україна повинна обирати, приєднуватися їй до Митного союзу чи Європейського Союзу, вважає президент Литви Даля Грибаускайте.




Європейський союз розробив критерії, виконання яких відкриє перед Україною двері до підписання угоди про асоціацію (СА) з ЄС.

 
На територію ЦКЛ "Укрзалізниці" в Харкові для зустрічі з екс-прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко приїхали спостерігачі від Європейського парламенту в Україні екс-президент Польщі Александр Кваснєвський та екс-президент Європарламенту Пет Кокс.




Спостерігачі від Європарламенту Патрік Кокс і Александр Кваснєвський зустрілися з Юрієм Луценком у Менській колонії. Зустріч тривала дві години.



Наглядова місія Європейського парламенту, до якої входять колишній президент Європарламенту Пет Кокс та екс-президент Польщі Александр Кваснєвський, повернеться в Україну наступного тижня.



Ельмар Брок: Ми мусимо констатувати, що перший заступник генпрокурора Кузьмін продовжує свою боротьбу з Юлією Тимошенко і накопичує безліч обвинувачень, які так само мало виправдані, як і всі попередні



Сьогодні, 17 січня, Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) оприлюднить 211 рішень у справах проти України. 206 з них стосуються невиконання вердиктів національних судів.




Україна і Євросоюз зацікавлені у створенні тристороннього консорціуму з управління українською газотранспортною системою за участю України, ЄС і Росії.



На січневій сесії Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) українська опозиція найпевніше не отримає широкого представництва, оскільки Верховна Рада не поновила складу своєї делегації в ПАРЄ.




На 9 січня заплановано зустріч, на якій, як очікується, і буде представлено остаточну доповідь місії за результатами роботи в Україні.




Нових правил щодо декларування валюти при в'їзді та виїзді з ЄС не ухвалювали.


Експерти схиляються до того, що в закон "Про Єдиний державний демографічний реєстр і документи, які підтверджують громадянство України, засвідчують особу або її спеціальний статус" доведеться вносити зміни.