Пт, 2024-03-29, 14:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:19
Обігравши на виїзді Болгарію збірна України перервала серію без перемог
Інші останні Спортивні новини
Національна футбольна збірна України перервала свою тривалу серію без перемог, обігравши на виїзді у товариському поєдинку збірну Болгарії. Єдиний гол після подачі кутового забив Олександр Кучер. Перемога стала першою для жовто-синіх за останні п'ять місяців.

Болгарія - Україна 0:1

Гол: Кучер, 33

Болгарія: Колєв, Й. Мінєв, Бодуров, Іванов, Занєв (В. Мінєв, 46), Манолєв, Г. Міланов (Маркіньос, 46), Сармов (Дяков, 46), Ілієв, Попов (Тонєв, 77), Божинов (Рангелов, 61)

Україна: П'ятов, Бутко, Хачеріді, Кучер (Михалик, 46; Назаренко, 62), Шевчук, Степаненко (Тимощук, 46), Ротань (Селін, 90), Федецький (Мандзюк, 55), Гармаш, Безус, Селезньов (Шиндер, 76)

Те, що цей матч не потрібен збірній України прямим текстом напередодні заявив в.о. головного тренера Олександр Заваров. До найближчого офіційного поєдинку майже три місяці, так що говорити про награвання якихось зв'язків не доводиться. Та й у 9 з 11 футболістів, які вийшли в стартовому складі, через тиждень вирішальні двобої на євроарені, і природно, що травму отримати ніхто не хотів.

Досить швидко відбивши подобу стартового натиску господарів, українці взяли м'яч під свій контроль. Однак, після гола Кучера, який замкнув подачу Ротаня з кутового, українці віддали ініціативу господарям і почали діяти на контратаках.

Робилося ж це також з урахуванням перерахованих вище факторів, і моментів, за великим рахунком більше і не було. Одні не хотіли - інші не могли, якщо коротко.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 931 | Додав: adminA | Теги: збірна україни, виїзді Болгарію | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]