Пт, 2024-03-29, 00:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:14
В список кращих молодих гравців Європи потрапили динамівці Коваль і Дуду
Інші останні Спортивні новини
Голкіпер київського "Динамо" і збірної України Максим Коваль, а також лівий вінгер столичного клубу і збірної Бразилії Дуду потрапили в список 101 кращого молодого футболіста. У рейтингу іспанського видання Don Balon знаходяться футболісти, народжені після 1 січня 1991 року.

Макісм Коваль, 19 років: "У 19 років бути першим воротарем в київському "Динамо"? Коваль повинен володіти особливим талантом раз йому довіряють. Він зіграв усього один раз за збірну України, але, ймовірно, вже незабаром стане першим воротарем для клубу і збірної на довгі роки".

Дуду, 20 років: "Один з багатьох молодих і талановитих бразильців, хто перебрався в Україну. Поки Едуардо Перейра Родрігес ще повною мірою в "Динамо" не розкрився, але у нього колосальний талант".

Нагадаємо, в минулому році в списку Don Balon були три українські футболісти - Максим Коваль, Андрій Ярмоленко та Ярослав Ракицький
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 916 | Додав: adminA | Теги: Динамівці Коваль і Дуду, кращих молодих гравців Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]