Пт, 2024-03-29, 17:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:16
Образ Джеймса Бонда приміряв "регіонал" заради виборів
Інші останні Політичні новини

"Регіонал" Владислав Лук'янов перед виборами у своєму окрузі піариться на відкритті дитячих майданчиків, а також приміряв на себе образ Джеймса Бонда. Так, на його сайті під заголовком "актуальні подарунки" розміщена інформація про відкриття чотирьох дитячих майданчиків у його окрузі.

Також на сайті розміщений ролик, де діти на відкритті однього з майданчиків читають вірші про Лук'янова.

Крім того, на сайті також розміщений календар, на якому Лук'янов став в образі агента 007: "У Бонда нет изъянов. Наш Бонд – Александр Лукьянов", - говориться на календарі.

4 вересня Владислава Лук`янова заявив, що громадянам байдуже, звідки походять речі, які йдуть їм на користь.

"Я вважаю, що громадянам байдуже за чий кошт проклали дорогу, за чий кошт звели лікарню, за чий кошт дітей відправили на фестиваль, де вони виступали. Для людей байдуже, звідки походять речі, які ідуть на користь", - зазначив Лук’янов.

Як відомо, Лук'янов розмістив у місті Харцизьку Донецької області плакати зі своїм прізвищем та інформацією про ремонт доріг та лікарні.

Як видно на фотографіях, на плакатах міститься зображення дороги і напис "Дорога Шахтарськ - ЗуГРЕС - Харцизьк. Зроблено. Владислав Лук'янов". Також є варіант плакату з зображенням міської лікарні і написом "Міська лікарня. Зроблено. Владислав Лук'янов".

Лук'янов балотується за мажоритарним округом №54 на Донеччині, який включає в себе міста Харцизьк, Шахтарськ і Шахтарський район.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 951 | Додав: nowyny | Теги: вибори, регіонал, образ джеймса бонда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]