Ср, 2024-04-24, 17:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:21
ОБСЄ порівнює режим Януковича з режимом Лукашенка
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Президент Парламентської Асамблеї ОБСЄ Рікардо Мігліорі підтримує ув’язнену лідерку опозиції Юлію Тимошенко та порівнює режим Януковича з режимом Лукашенка. Про це він заявив під час виступу на Конгресі Європейської народної партії, який відбувається у Бухаресті (Румунія), передає прес-служба БЮТ.

Він наголосив, що присутність на Конгресі ЄНП доньки незаконно засудженого лідера опозиції Євгенії Тимошенко - дуже важливий факт.

"Прошу підтримати її, її матір, яку незаконно заарештували. Все це мені нагадує режим у Бєларусі, нагадує режим Лукашенка", - наголосив президент Парламентської Асамблеї ОБСЄ.

Європейська народна партія є найбільшою та найвпливовішою політичною силою на європейському континенті. До її складу входять 73 партії-членів з 40 країн, 16 голів країн-членів ЄС та 7 голів країн, які не є членами ЄС, 13 членів Європейської Комісії; вона має найбільшу фракцію в Європарламенті.

У ситуації міжнародної ізоляції, до якої за 7-10 років докотилася Бєларусь за президентства Лукашенка, Україна на чолі з Януковичем опинилася за один рік, повідомив захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1018 | Додав: adminA | Теги: режим януковича, ОБСЄ, Лукашенка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]