Пт, 2024-03-29, 15:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:07
Одеситці, що народила 5 дітей, подарували квартиру. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

В Одесі влада подарувала 3-кімнатну квартиру городянці, яка народила 24 червня відразу п'ятьох малюків.

Як повідомили в Департаменті інформації та зв'язків з громадськістю Одеської міської ради, одеситку Оксану Кобелецьку, яка народила п'ятірню, привітала заступник міського голови Зинаїда Цвірінько.

"Подарунком від міської влади Одеси унікальній мамі стала 3-кімнатна квартира площею 100 кв. метрів в новому будинку по вулиці Бреуса. На час вселення великої родини квартира буде відремонтована і повністю готова для проживання", - відзначили в міськраді.

Цвірінько підкреслила, що народження одночасно п'ятьох дітей - унікальний випадок для Одеси і для всієї України.

"Відразу про п'ять малюків дбати непросто, тому міська влада всебічно вивчає можливості допомоги цій сім'ї. Перший крок уже зроблено - за дорученням міського голови Геннадія Труханова цій сім'ї виділена 3-кімнатна квартира. І далі місто підтримає сім'ю і допоможе виростити дітей", - зазначила Цвірінько.

Як тільки новонароджені досить зміцніють, планується перевести їх на другий етап виходжування в дитячу міську лікарню імені академіка Рєзніка, оснащену сучасним медичним обладнанням. Мама і малюки забезпечені всією необхідною медичною допомогою та медикаментами в повному обсязі.

Як повідомлялося, 24 червня в Одесі Оксана Кобелецька народила одночасно п'ятьох дітей - трьох хлопчиків і двох дівчаток. У цій родині вже росте 3-річна дочка.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: подарунок квартира, народила 5 дітей, Одеситка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]