Пт, 2024-04-19, 04:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:05
Військові навчання Rapid Trident-2016 за участю 13 країн почались на Львівщині
Інші останні Новини з регіонів України

Військові навчання Rapid Trident-2016 розпочались 27 червня та протривають до 11 липня. У них беруть участь більше 1 800 військовослужбовців з 13 країн світу.

На Яворівському полігоні у Львівській області в понеділок, 27 червня, розпочались міжнародні військові навчання Rapid Trident-2016, повідомляє Міністерство оборони України.

У військових маневрах візьме участь понад 1800 військовослужбовців з 13 країн світу. Крім українських військовослужбовців до навчань залучено солдатів та офіцерів зі США, Канади, Великобританії, Болгарії, Литви, Туреччини, Румунії, Грузії, Молдови, Польщі, Норвегії та Швеції.

Навчання триватимуть два тижні, до 11 липня, і відбуватимуться на різних ділянках військового полігону Міжнародного центру миротворчості й безпеки Національної академії сухопутних військ. Під час практичних занять використовуватиметься понад 200 одиниць військових автомобілів і бойових броньованих машин, а також вертольоти Мі-8.

Метою Rapid Trident-2016 є впровадження в Збройних силах України передового досвіду армій провідних країн світу, обмін професійним досвідом, покращення рівня взаємодії між підрозділами сухопутних військ США, України, армій країн-учасниць НАТО і членів програми "Партнерство заради миру".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 732 | Додав: adminA | Теги: Львівщина, військові навчання Rapid Trident-20, 13 країн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]