Чт, 2024-03-28, 17:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:42
Переслідування колишніх чиновників Грузії Іванішвілі пообіцяв припинити
Інші останні Новини світу
Прем'єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі заявив про припинення процесу кримінального переслідування колишніх чиновників країни. Про це Іванішвілі заявив у своєму новорічному зверненні до народу в ефірі низки грузинських телеканалів новорічної ночі.

"Процес завершено. Система насильства і брехні уражена, і зараз ми повинні вибачити всім тим, хто за бажанням чи ні, але брали участь у цій системі. Ми повинні пробачити їх і придумати щось подібне до амністії", - заявив Іванішвілі.

Після перемоги на парламентських виборах коаліції "Грузинська мрія" на чолі з лідером Іванішвілі новий уряд почав процес кримінальних переслідувань колишніх урядовців і представників колишньої правлячої партії президента "Єдиний національний рух".

За останні два місяці було затримано екс-міністра оборони, екс-заступника міністра МВС, екс-міністра фінансів та енергетики, екс-міністра освіти і юстиції, колишніх співробітників МВС, мерії Тбілісі, а також інших відомств. Більшості з них висунули звинувачення в перевищенні службових повноважень. Частину затриманих відпустили за рішенням суду.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 839 | Додав: adminA | Теги: Іванішвілі, переслідування, чиновників Грузії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]