Ср, 2024-04-24, 09:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:53
Політичні процеси проти "помаранчевих"
Інші останні Політичні новини
"Провідні прозахідні опозиційні партії України домовилися про союз, в складі якого вони восени вийдуть на парламентські вибори", - повідомляє Süddeutsche Zeitung.

У статті йдеться, що рейтинги Януковича і "Партії регіонів" за останні місяці сильно впали, тому опозиція бачить хороші шанси на зміну уряду.

За словами адвоката Юлії Тимошенко, засудженої в жовтні на сім років колонії, стан її здоров'я погіршився, пише газета. "У неї сильний біль у спині, і вона не може самостійно ходити відтоді, як через арешт довелося перервати фізіотерапію, призначену після автокатастрофи", - йдеться в статті.

"Представники кількох держав ЄС за минулі дні знову оголосили, що Європа вважає процес політично вмотивованим", - пише газета.

"У справі колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, який також належав до кола "помаранчевих" лідерів, київське керівництво теж не хоче йти на компроміси", - мовиться в статті. Луценко перебуває в ув'язненні більше року "через якісь дрібниці" і "теж скаржиться на недостатнє медичне обслуговування. За його словами, у нього в СІЗО стала хворіти печінка".

Переклад InoPressa.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1079 | Додав: adminA | Теги: і процеси проти помаранчевих | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]