Чт, 2024-04-18, 06:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:06
Політики в соцмережах розповідають не тільки про свою роботу
Інші останні Політичні новини
У соцмережах політики іноді згадують, що вони теж люди, тому діляться не тільки політичними гаслами, а й особистими проблемами та радощами. ТСН.ua вивчав, чим переймаються депутати і чиновники, окрім роботи.

Нардеп з НУ-НСу Андрій Парубій влітку ділився враженнями від лікувально-оздоровчого відпочинку у санаторії на Західній Україні. Фотографував на телефон місцеві краєвиди, гриби, які знайшов у лісі біля санаторію. Звітував нардеп про те, які фестивалі відвідував, де був, кого бачив. Та найбільше полюбляв розповідати про те, кого він визволяв з райвідділків міліції.

Нардеп-"бютівець" Віктор Уколов поділився враженнями від купання у джерелі і звітував перед інтернет-спільнотою серед іншого і про те, що на акції вшанування пам'яті Георгія Гонгадзе разом з журналістами ніс величезний плакат "Ми не забули". А ще – запевняв друзів, що "ніщо не може бути смачніше, ніж шматочок строго забороненої о 23.10 пересохлої піци, точніше фокаччі, під мурмотіння телевізора, де показують перший матч Ліги чемпіонів".

Нещодавно Володимир Ар'єв поділився з друзями сумною новиною про те, що його домашній улюбленець захворів. Також недавно нардеп Ар'єв виклав фотографію меню буфету Верховної Ради, яку підписав так: "Соціалізм для апарату Верховної Ради - депутати сюди рідко заходять. Поцікавлюся принципами такого пільгового ціноутворення". Під цією фотографією розгорнулася ціла дискусія на вічну тему нардепів і пільг. Але далі світлин справа не пішла.

Тон повідомлень екс-голови Шевченківського району Віктора Пилипишина, який нині перебуває на підписці про невиїзд через відкриту кримінальну справу, вражає оптимізмом. А ще він пише про те, що вкотре у пресі прочитав про свою карну справу і про можливість отримання шести років позбавлення волі, але ставиться до цього по-філософськи.

"Мабудь, Господь проводить наді мною експеримент, - чи хватить у мене витримки і чи зумію правовими методами в нашій країні захистити свою честь, ім'я та свободу. P.S. Тяжко грати роль німого в цьому кіно!", - зазначає Пилипишин.

Не встиг Арсеній Яценюк вийти із Лук'янівського СІЗО, куди він разом із кількома колегами-нардепами проник з надією побачити Юлію Тимошенко, як на його сторінці у Фейсбуці з'явився відповідний запис. Пише про те, яка вже доросла його мала, тобто донька. За його словами, "в її сім років вона більше розуміє, ніж ті кому 70". Викладає дуже особисті фотографії, де вони з дружиною і доньками у басейні святкують день народження найменшої дочки.

Михайло Бродський – урядовий уповноважений з питань дерегуляції господарської діяльності – за допомогою соцмереж, зазвичай, рекламує свої ініціативи на цій посаді, а також збирає нові ідеї і пропозиції. Утім, є серед записів й особисті. Зокрема, нещодавно він представив френдам свого домашнього улюбленця, точніше – улюбленицю, собачку Асю. Часто порівнює Україну з Італією, яку він часто відвідує у справах, а також їздить туди на відпочинок.

Кількість фотоальбомів на сторінці нардепа Олега Ляшка важко порахувати. Він звітує про кожен свій крок. Тут він хрестить немовля, тут вітає наречених. Далі – у фоторепортажі повідомляє, що у його собачки Іджи почалися критичні дні. Потім звітує, що їде на ринок купувати спідню білизну. І так – нескінченно.

Ще з цікавого - пан Ляшко розповідає зворушливу історію про те, як знайшов песика, якого назвав Шахтариком. Іджи його не чіпає, не кусає та м'яса не відбирає. Вона взагалі до рудого ненажери як до сина ставиться. "Одна проблема. Коли підросте, треба, мабуть, йому відрізати ну самi знаєте що, а то чіплятиметься до Іджи. Вона – ротвейлерша породиста до сьомого коліна. І коли сезон, то собаки як дурні поводяться: по три дні немає, а потім з подертими вухами і переламаними ногами повертаються. Навіщо це мені?!"

Раніше ЗМІ зауважили, що українські політики почали масово заводити собі сторінки в соцмережах. Це буцімто допомагає їм стати ближчими до людей.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1766 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]