Вт, 2024-04-16, 07:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

06:13
Постачальником електроенергії в Німеччині може стати компанія Tesla
Інші останні Новини світу науки і технологій

Tesla електроенергія німеччина Tesla розглядає можливість виходу на ринок електроенергії Німеччини з інноваційним тарифом і проводить опитування серед потенційних клієнтів, щоб визначити інтерес до її пропозиції в області електроенергії в поєднанні з іншими своїми продуктами. Про це повідомляє novynynauky.com/.

Оскільки клієнти Tesla славляться своєю лояльністю до бренду, це може скласти серйозну конкуренцію нинішнім гравцям в цій області. Найближчим часом у німецьких постачальників «зеленої» електроенергії Lichtblick, Polarstern, EWS Schönau, Greenpeace Energy і інших може з'явитися конкурент з боку США.

У своєму опитуванні Tesla, серед іншого, питає, що могло б переконати клієнтів змінити постачальників. Одна з п'яти можливих відповідей: спеціальний контракт на поставку електроенергії в поєднанні з сонячною електростанцією, домашньою системою зберігання електроенергії Tesla Powerwall і програмним забезпеченням Tesla.

Компанія також хотіла б знати, які продукти клієнти купили б у Tesla: домашню систему зберігання електроенергії, сонячні батареї, зарядний пристрій для електромобілів (Tesla Wall Connector), доступ до зарядної мережі в якості доповнення до існуючої власної мережі швидкої зарядки, і постачання електроенергії на 100% з відновлюваних джерел енергії.

Компанія запитує: «Припустимо, ваш автомобіль заряджається щоранку, щоб задовольнити ваші щоденні потреби. За яких умов ви дозволите Tesla контролювати час зарядки вашого автомобіля, щоб задовольняти ваші щоденні потреби і пропонувати вам дешевший тариф на електроенергію?» Відповіді Tesla такі: «Якщо є явна фінансова перевага для мене», «якщо є інші переваги, такі як безкоштовна або дешевша зарядка вдома або на громадських зарядних станціях» і «якщо це допомагає збільшити частку відновлюваних джерел енергії в структурі енергоспоживання».

І, схоже, не тільки Німеччина привернула увагу Tesla: британська газета The Daily Telegraph повідомила, що на початку травня компанія подала заявку на отримання ліцензії постачальника електроенергії від національного регулюючого органу з метою створення автоматичної торгівлі електроенергією.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 576 | Додав: admin | Теги: електроенергія, Німеччина, постачальник, Tesla | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]