Пт, 2024-04-19, 20:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:59
Потренуються із італійськими карабінерами українські нацгвардійці
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Україна та Італія обміняються досвідом у сферах боротьби з корупцією, а також проведуть спільні тренування правоохоронців.

Таких домовленостей було досягнуто під час зустрічі президента України Петра Порошенка з головою Італії Серджіо Маттареллою, повідомляє у четвер 19 листопада прес-служба голови Української держави.

"Сторони домовились про обмін досвідом у сферах боротьби з корупцією з урахуванням проведеної в Італії у 2014 році реформи національного антикорупційного органу, у створенні ефективної судової системи, а також конституційних перетворень, що тривають наразі в Україні та Італії", - йдеться у повідомленні.

При цьому співрозмовники обговорили питання проведення спільних тренувань української Національної гвардії та італійських карабінерів. Вони також висловилися за інтенсифікацію контактів між Україною та Італією у сфері культури, освіти та науки, включаючи студентські обміни.

Наостанок Порошенко запросив Маттареллу відвідати Україну з візитом.

Нагадаємо, вчора президент Петро Порошенко підписав закон, яким схвалюється рішення глави держави від 6 листопада "Про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України для участі у багатонаціональному навчанні". Згідно з відповідним указом від 6 листопада 2015 року № 626/2015, на територію України допускаються для участі у багатонаціональному навчанні в листопаді – грудні 2015 року на строк до 61 доби підрозділи збройних сил Сполучених Штатів Америки, інших країн – членів НАТО та держав – учасниць програми "Партнерство заради миру" (до 2500 військовослужбовців з озброєнням та військовою технікою).

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 815 | Додав: adminA | Теги: українські нацгвардійці, італійські карабінери | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]