Пт, 2024-03-29, 14:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:11
Повернувся до Росії російський корабель зі зброєю для Сирії
Інші останні Новини світу

Операція з постачання Сирії російських військових вертольотів провалилася.

Суховантаж "Алаїд" з вертольотами Мі-25 для Сирії, що йшов під прапором Кюрасао і зупинений 18 червня біля узбережжя Шотландії, повернувся у Кольську затоку.

Про це повідомляє Лента.Ру з посиланням на російські інформаційні агентства.

"Алаид" стане на рейд у порту Мурманськ і змінить прапор Кюрасао на російський. Коли суховантаж знову вирушить у Сирію, не повідомляється", - зазначається у публікації.

"Алаїд" був зупинений біля узбережжя Шотландії, оскільки страхова компанія Standard Club на вимогу британського уряду анулювала страховку у всіх судів російської компанії ФЕМКО, в тому числі й у судна з вертольотами для Сирії.

Британська сторона запідозрила російське судно у перевезенні зброї для режиму Башара Асада, що є порушенням санкцій, встановлених Євросоюзом.

МЗС Росії спростувало ці підозри, заявивши, що вертольоти на борту "Алаїда" були поставлені в Сирію багато років тому, зараз проходили в Росії плановий ремонт, та й взагалі, можуть використовуватися лише для відбиття зовнішньої агресії і ніяк не проти мирних демонстрантів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1158 | Додав: adminA | Теги: зброєю, російський корабель, Росії, Сирії повернувся | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]