Вт, 2024-03-19, 08:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:39
Перехожий зняв відео: дворічний хлопчик курить на лавці. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

ЗМІ Ізраїлю обговорюють скандальний ролик на Youtube, на якому дворічна дитина курить на набережній в Ейлаті, а батьки заохочують його.

На відеоролику можна побачити, як маленький хлопчик, що сидить на лавці, затягується сигаретою, передає NEWSru.co.il.

За кадром чутно, як батько, що стоїть поряд, підбадьорює сина. Коли мати дитини піднімається і відходить, малюк починає пхикати, але потім знов робить затяжку і заспокоюється.

Скандальний ролик був викладений на Youtube кілька днів тому, і був скопійований багатьма інтернет-користувачами. Відео було зняте випадковим перехожим.

Журналістам вдалося розшукати людину, що виклала відео в інтернет.

Це виявився 25-річний житель Ейлата Зоар Равіво. Молодик розповідає, що побачивши, як батько дає своєму маленькому синові цигарку, він подумав, що це смішно і дістав фотокамеру.

Зрозумівши, що їх знімають, мати малюка встала, зі злістю вирвала сигарету з рук у сина. Було видно, що вона злиться на чоловіка. Потім подружжя, забравши дитину, пішло.

Равіво розповідає, що по поведінці батьків і дитини, було видно, що це не було "випадковістю". По тому, як малюк тримає сигарету і палить, зрозуміло, що він вже робив це раніше.

Равіво признається, що йому ця ситуація на набережній спочатку здалася смішною, але після того, як він проглянув ролик кілька разів, то зрозумів, що "це просто жахливо".

В неділю, 24 червня, після того, як на скандальний відеоролик звернули увагу всі ізраїльські ЗМІ, він був видалений з сервісу Youtube "за порушення правил надання послуг".

Відзначимо, що такі випадки, на жаль, не рідкість.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1066 | Додав: admin | Теги: дворічний хлопчик курить | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]