Пт, 2024-04-19, 10:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:10
Позашляховик Bentley отримає ім'я Фалцон. А Chrysler випустить компактний хетчбек
Інші останні Новини світу

Британська компанія Bentley вибрала назву для першого в історії марки "паркетника", чия прем'єра запланована на 2015 рік, після чого очікується вихід автомобіля на світовий авторинок.

Товарний варіант концептуального кросовера Bentley EXP 9F названий Falcon, що в перекладі з англійської означає "сокіл".

Як стверджує видання AutomobileMag, серійна машина отримає і нову зовнішність, оскільки дизайн екстер'єру шоу-кара викликав чимало нарікань з боку автолюбителів.

За стилістику кузова і інтер'єру товарного кросовера буде відповідати Люк Донкервольке, призначений у вересні на посаду головного дизайнера марки.

Bentley Falcon з'явиться у офіційних дилерів компанії до 2015 року з лінійкою, що складається з трьох силових агрегатів.

Модель планується укомплектувати двома бензиновими двигунами потужністю 500 і 600 к.с. і гібридною силовою установкою, чиї характеристики поки не розголошуються.

Вартість автомобіля, основними ринками збуту якого називаються країни Близького Сходу, Китай і Росію, буде варіюватися від 160,000 до 200,000 євро.

Chrysler випустить компактний хетчбек

Альянс Fiat-Chrysler не може просто сидіти склавши руки, коли в кутку порошиться прекрасна платформа, яка лежить в основі Dodge Dart і Fiat Viaggio, тому найближчим часом планується найменший Chrysler - модель 100, яка не перевищує за розмірами Ford Focus.

За словами генерального директора альянсу Серджіо Маркіонне, проект близький до схвалення. Він наголосив, що новий компакт має розвінчати міф про те, що хетчбеки не продаються в США. І що ще більш важливо: хетчбеки мають високу привабливість за межами США.

Таким чином, ймовірно, що Chrysler 100 буде хетчбеком, який в тому числі планують продавати і в Європі.

Крім того, ця модель підійде для експансії на японський ринок, на що і буде зроблено акцент у найближчі роки.

З сучасним 1,4-літровим турбованим двигуном Chrysler 100 може легко виконати будь-які вимоги щодо викидів вуглекислого газу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1183 | Додав: nowyny | Теги: авторинок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]