Пт, 2024-03-29, 07:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:11
Позиції сил АТО терористи 83 рази обстріляли, один військовий загинув
Інші останні Надзвичайні новини

У зоні АТО протягом минулої доби бойовики 83 рази вели вогонь по позиціях українських військовослужбовців.

За інформацією прес-центра АТО, внаслідок ворожих обстрілів загинув один український боєць, ще двоє отримали поранення.

На Донецькому напрямку по Авдіївці бойовики вели вогонь з озброєння танку. З мінометів різних калібрів були обстріляні Піски, Зайцеве, Троїцьке та Кам’янка. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстріяли Новгородське, Піски, Авдіївку, Верхньоторецьке, Новоселівку, Луганське, Зайцеве. В районі Новгородського позиції сил АТО обстрілював снайпер.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів терористи обстріляли Попасну та Новозванівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів – Троїцьке, Кримське та Новоолександрівку. По Новозванівці вогонь вели БМП противника, а по Троїцькому – зенітні установки.

На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстріляли Красногорівку, Новотроїцьке, Тарамчук, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Водяне, Павлопіль, Гнутове, Широкине, Новотроїцьке. По Широкиному вогонь вів снайпер.

Нагадаємо, протягом дня 23 лютого бойовики 41 раз обстріляли позиції ЗСУ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 685 | Додав: adminA | Теги: терористи, обстріл, АТО, 83 рази | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]