Чт, 2024-04-25, 02:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:47
Прем’єр-міністр - в Україні пошкоджено 11 важливих об’єктів інфраструктури
Інші останні Надзвичайні новини

В країні можливі перебої зі світлом та зв’язком.

В Україні пошкоджено 11 важливих об’єктів інфраструктури — прем’єр-міністр

Станом на 11:00 10 жовтня  внаслідок російських ракетних ударів в Україні  пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об’єктів у восьми регіонах і місті Києві. Зараз частина областей знеструмлені, повідомив прем’єр-міністра України Денис Шмигаль.

Глава уряду зазначив, що українцям слід бути готовими до тимчасових перебоїв зі світлом, водопостачанням, зв'язком.

«Російські терористи сьогодні масово обстрілюють українські міста. Під ударами цивільна й критична інфраструктура. Одними з перших цілей стали дитячий майданчик, музеї та освітні заклади. На жаль, загинули люди», - написав Шмигаль.

За його словами, головною метою цих воєнних злочинців є бажання посіяти паніку, налякати та залишити українців без світла й тепла.

«Всі служби працюють на місцях, ми оперативно відновлюємо нашу інфраструктуру. Зробимо все, аби якнайшвидше відновити всі об’єкти», - запевнив глава уряду.

Він подякував рятувальникам і медикам, які зараз в епіцентрах обстрілів рятують життя людей, а також енергетикам, які під обстрілами відновлюють живлення міст.

«Нашим захисникам та системі ППО вдалося збити понад 40 ракет з 70. Ми знали, з ким маємо справу й тому так важливо забезпечити нашу перемогу. Залишайтеся в укриттях. Слава Україні!», - додав він.

Окупанти в понеділок вранці розпочали масовану атаку на об’єкти інфраструктури у великих містах України. Зокрема під удар потрапив і Київ, де вже відомо про близько восьми загиблих. Наразі повітряна тривога продовжується.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 687 | Додав: adminA | Теги: україна, Пошкодження, об’єкти інфраструктури, Прем’єр-міністр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]