Чт, 2024-03-28, 20:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:52
Проти заходів жорсткої економії протестували в столиці Словенії
Інші останні Новини світу

Портал FamilySpace.ru осуществляет быстрый поиск людей по фамилии, а также имеет возможность создание генеалогического древа он-лайн, поиск родственников через доску объявлений и архивы, вебинары по генеалогии (как составить родословную, найти родственников), толкования имен и значения фамилий и многое другое. Посетите FamilySpace.ru и вы точно не пожалеете.

Декілька тисяч людей вийшли в суботу, 17 листопада, на вулиці словенської столиці Любляни, щоб висловити невдоволення політикою влади щодо скорочення бюджетних витрат і зниження зарплат і пільг, передає РИА "Новости".

Демонстрація була організована декількома профспілками, які вважають, що бюджетна політика нинішньої влади лише посилить економічний спад, пережитий цією центрально-європейською країною на тлі кризи в єврозоні.

Як наголошується в повідомленні, акція протесту в Любляні відбулася мирно на відміну від демонстрацій в ряді інших європейських міст раніше на цьому тижні.

Так, в Іспанії та Італії в минулу середу маніфестації проти заходів економії призвели до сутичок протестуючих з поліцією. Постраждали десятки людей, в тому числі стражі правопорядку.

Нагадаємо, 14 листопада, в 23 країнах Європи сотні тисяч людей вийшли на вулиці в рамках організованої Конфедерацією європейських профспілок (CES) загальноєвропейської акції протесту День дій проти заходів жорсткої економії, спрямованих на боротьбу з наслідками економічної кризи, які вводяться в ряді країн Євросоюзу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1002 | Додав: adminA | Теги: столиці Словенії, жорсткої економії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]