Чт, 2024-04-25, 18:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:20
Загадкова стрілянина на фінській фермі : троє вбитих. Підозрюваний покінчив із собою
Інші останні Новини світу

Для того, чтобы исполнение желаний для вас стало обыденным делом многого не нужно. Для этого достаточно хотя бы раз посетить сайт articlemen.com, и тогда вы поймете как добится исполнения всех ваших желаний.

В результаті нападу, подробиці якої невідомі, на південному заході Фінляндії застрелено щонайменше трьох осіб, повідомляє Lenta.Ru з посиланням на канал Yle.

Вбивства сталися в середині дня в суботу, 17 листопада, на фермі, розташованій на шосе номер 66 (Орівесі - Лапуа). За словами очевидців, на місце подій прибули як мінімум три наряди поліції і машина швидкої допомоги.

Повідомляється, що поліція проводить операцію в центрі невеликого міста Алавус, яке розташовано неподалік від місця події в області Південна Остроботнія. У правоохоронних органах поки не повідомляють подробиці того, що сталося, але стверджують, що небезпеки для громадян зараз немає.

Видання Iltalehti передає з посиланням на одного з місцевих жителів, що всі троє загиблих - дорослі. Не виключено, що вбивця застрелив двох жінок і наклав на себе руки. Очікується, що поліція зробить офіційну заяву з приводу того, що сталося пізніше в суботу.

Як повідомлялося, 18-річний чоловік, одягнений у камуфляжну форму, у ніч проти 26 травня влаштував стрілянину в центрі фінського міста Хювінкяа, в результаті загинула одна особа, щонайменше вісім осіб отримали поранення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1195 | Додав: adminA | Теги: фінській фермі, стрілянина, троє вбитих | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]