Вт, 2024-04-23, 22:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:10
"Сенді" лютує: у США та Канаді загинули 13 осіб, мільйони - без струму
Інші останні Новини світу
Жертвами урагану "Сенді", що обрушився на східне узбережжя США і Канади в ніч на вівторок стали, щонайменше, 13 осіб, повідомляє РИА "Новости".

Випадки загибелі людей зафіксовані в штатах Нью-Йорк, Нью-Джерсі, Пенсільванія, Західна Вірджинія і Північна Кароліна. У Канаді жертвою "Сенді" стала мешканка Торонто, убита зірваною вітром рекламною конструкцією.

Крім того, мільйони американців залишилися без електропостачання через ураган.

"Залишилися без світла, серед інших, і 138 тисяч будинків і підприємств в районі Вашингтону, в основному в Північній Вірджинії", - пишуть видання.

Найбільше випадків відключення електрики зареєстровані в штатах Нью-Йорк, Массачусетс, Нью-Джерсі, Коннектікут, Меріленд і Пенсильванія.

Більше 112 тисяч споживачів в Північній Вірджинії, включаючи жителів області Кларендон, залишаються без електрики.

Більше 18 тисяч будинків і підприємств з округу Монтгомері штату Меріленд і округу Прінс Джордж також маютьперебої з електрикою у більш ніж 38 районах.

Компанія "Балтімор газ і електрика" повідомляє про більш ніж 84 тисячі відключень, більшість випадків зареєстрована в місті Балтімор.

Раніше повідомлялось, що через ураган "Сенді" Атлантік-Сіті опинився під загрозою затоплення. Крім того, ураган "Сенді" на Карибах призвів до загибелі 65 осіб.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 984 | Додав: adminA | Теги: 13 осіб, Сенді лютує: у США та Канаді | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]