Чт, 2024-04-25, 23:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:20
Шефа "афганців" підозрюють у допомозі "чорній сотні" на Майдані. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

  У ГО "Ніхто крім нас" підтвердили, що в допомозі бійцям "Беркута" позбутися зброї і вийти з Києва підозрюють керівника ГО Олександра Ковальова.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив член ГО "Ніхто крім нас" Юрій Слинявчук.

"Так, дійсно, підозру вручили Олександру Івановичу Ковальову", - підтвердив він, додавши, що в той момент співробітникам "Беркута" сховатися з Києва допомагали багато хто - і афганці, і народні депутати. А той факт, що зброю знайшли ще в 2015 році, але оприлюднили інформацію тільки тепер і оголосили про підозру тільки зараз, Слинявчук вважає "наклепом".

"Влада сама знає цих вбивць, хто вбивав людей на Майдані, вони знають, але приховують. Тому намагаються очорнити нашу організацію і нашого керівника", - переконує він.

Раніше керівник департаменту спецрозслідування Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк повідомив, що один із керівників громадської організації "Ніхто крім нас" повідомлений про підозру, однак не назвав прізвища підозрюваного. За словами Горбатюка, ця людина підозрюється в організації вивезення "Беркута" з Києва та знищення зброї.

А народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Володимир Ар'єв на своїй сторінці у Facebook в середу оприлюднив фотографії осіб, яких підозрюють у виведенні "чорної сотні" загону "Беркута" з Києва та знищенні засобів вбивства Небесної сотні. Як повідомлялося, 23 липня генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що було знайдено зброю т. зв "чорної сотні" загону "Беркута", обвинуваченого в розстрілах на Майдані в лютому 2014 року.

За його словами, в одному з київських озер були знайдені гвинтівка і автомати, "вони були розрізані і втоплені однією групою, керівник якої проходить у слідстві".

"На жаль, це людина, яка, за нашою версією, за вказівкою Захарченка вивела "чорну сотню" з Києва, знищила зброю, втопила її, хоча сам він був разом з нами на Майдані", - повідомив генпрокурор.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 865 | Додав: adminA | Теги: підозра, майдан, шеф афганців, допомога чорній сотні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]