Сб, 2024-05-04, 08:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:10
Що планують робити з військовими після закінчення війни розповіли у Нацполіції
Інші останні Новини України

Після закінчення війни з росією українських військових необхідно буде працевлаштувати. Вони мають розуміти та відчувати, що потрібні державі. Про це повідомляє голова Національної поліції України Івана Вигівського для РБК-Україна.

Щодо того, чи погіршиться в майбутньому ситуація зі злочинами, які скоюють військові, Вигівський зазначив, що зараз поліція фіксує такі факти, але в масштабах загальної злочинності.

"Розуміємо, що будемо робити після війни. В МВС запроваджена концепція "Безпекове середовище", де передбачені всі кроки, як ми будемо забезпечувати правопорядок", – сказав голова Нацполіції.

Також, за його словами, необхідно максимально працевлаштувати військових, які будуть демобілізовані.

А от у штурмовій бригаді "Лють" воюють саме поліцейські, які після завершення війни повернуться до поліції. Вони будуть слідчими, дізнавачами, оперативниками, патрульними тощо.

"Стосовно військових – вони вміють воювати, та мають навички, які завжди затребувані в кримінальних структурах. Однак, ми розуміємо, що це питання державного масштабу, і необхідно буде працевлаштувати наших військових. Вони мають розуміти та відчувати, що вони потрібні державі", – зазначив Вигівський.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 261 | Додав: admin | Теги: нацполіція, закінчення, військові, війна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]