Сб, 2024-05-04, 14:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:31
Треба бити по росії західною зброєю, путін поводиться як дрібний гангстер - командувач ВМС ЗСУ
Інші останні Новини України

Україна швидше б здобула перемогу у війні, якби застосовувала західну зброю по цілях у російській федерації.

Про це сказав командувач Військово-морських сил Збройних сил України Олексій Неїжпапа в інтерв'ю британському телеканалу Sky News.

"путін поводиться як дрібний гангстер, який знає, що якщо йому відповідатимуть удар за ударом, то він не почне бійку. Якщо він зрозуміє, що Україна може дати відсіч і змусити його по-справжньому відчути біль, звичайно, він все це припинить", - сказав віцеадмірал.

"Ворог, знаючи бойові можливості Збройних сил України, відповідно реагує на наші дії. Якби у нас були необмежені можливості, повірте, війна пішла б зовсім інакше. Якби Україна мала ті чи інші види далекобійної зброї, які можна використовувати глибше на території ворога, звісно, ворог поводився б інакше, зокрема й на полі бою", - заявив Неїжпапа.

"Чим швидше Збройні сили отримають необхідний бойовий потенціал і певні можливості для знищення інфраструктурних об'єктів противника, тим швидше ми переможемо", - сказав командувач ВМС.

12 січня у Київ прибув прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак. Україна уклала з Великою Британією угоду у сфері безпеки. Сунак також оголосив найбільший пакет військової допомоги Україні у £ 2,5 млрд.

Велика Британія виділить 200 млн фунтів стерлінгів на виготовлення різних типів безпілотників.

Угода з Великою Британією знаменує новий рівень партнерських відносин між державами, сказав президент України Володимир Зеленський.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 270 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]