Ср, 2024-04-24, 06:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:03
Сільвія Крістель, відома світові за роллю в фільмі "Еммануель", померла
Інші останні Новини світу
Голландська актриса Сільвія Крістель, яка стала відомою завдяки головній ролі в фільмі "Еммануель", померла сьогодні, 18 жовтня, в рідному місті Утрехт у віці 60 років. Про це повідомили Dutch News.

Цього року Крістель перенесла інсульт. Перед цим в актриси діагностували ракову пухлину, але через напад і послаблений стан здоров'я жінки лікування хвороби, яка прогресувала, було зупинено.

Крістель померла уві сні. Її родичі заявили, що похорони актриси будуть непублічними.

Крістель вперше знялась у кіно в 1973 році в фільмі "Оголена за парканом". Її другий фільм "Еммануель", знятий французьким режисером Жюстом Жакеном, вийшов у 1974 році і став відомим у багатьох країнах світу.

Незважаючи на популярність "Еммануель", фільм був заборонений у Франції тодішнім президентом Жоржем Помпіду. Лише після приходу до влади його наступника, Валері Жіскара д'Естена, коханкою якого була Крістель, фільм вийшов у прокат.

Після "Еммануель" Сільвія Крістель знялась у ролі леді Чаттерлей і Мати Харі. Тривалий період після цього в кіно вона не знімалась – алкоголізм та наркоманія не дозволили їй продовжити акторську кар'єру. Вона намагалась працювати в Голлівуді, знялася у кількох незначних ролях, кілька разів виходила заміж. Проте в своїй книзі цей період життя Крістель називала стрімким падінням.

Сільвія ніколи не мала ілюзій стосовно своїх акторських даних. Вона вважала, що її тіло було набагато більш захопливим, аніж її слова.

За свою акторську кар'єру Крістель знялась в приблизно 60 фільмах, останній з яких вийшов у 2001 році. В останні роки свого життя акторка заробляла, продаючи картини та беручи участь у різноманітних телевізійних передачах. Раніше повідомлялось, що в дорожній аварії загинула відома російська актриса Марина Голуб.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1030 | Додав: adminA | Теги: Сільвія Крістель, Еммануель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]