Вт, 2024-04-23, 22:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:06
Сімейна справа: в Раду потрапляють родичі відомих політиків
Інші останні Політичні новини
Серед родичів відомих політиків у парламенті можна буде побачити сина прем'єра - Олексія Азарова, сина генпрокурора Артема Пшонку, сестру голови адміністрації президента Юлію Льовочкіну та інших, пише "Дело".

На мажоритарних округах на виборах до Верховної Ради впевнено перемагає Партія регіонів.

За попередніми даними ЦВК, 117 депутатських крісел дістається регіоналам, 45 - самовисуванцям, 40 - ГО "Батьківщина", 11 - свободівцям і 5 - "УДАРовцам".

"Єдиний центр", Народна партія і партія "Союз" в сумі зібрали 7 мандатів.

Спікер парламенту Володимир Литвин та міністр економіки Петро Порошенко впевнено перемагають у своїх округах.

У Верховну Раду повертається міністр з надзвичайних ситуацій Віктор Балога і двоє його братів Павло Балога і Василь Петьовка.

Серед родичів відомих політиків у парламенті можна буде побачити брата лідера "Свободи" Андрія Тягнибока, брата голови Харківської ОДА Дмитра Добкіна і сина голови Чернівецької облдержадміністрації Артема Семенюка.

Також Сумщина повертає у велику політику віце-президента Федерації футболу України і колишнього голови ради партії "Демократичний союз" Олександра Волкова, а Чернігівщина - екс-соціаліста Миколу Рудьковського.

Родичі Ющенка з тріском програють на своїх округах

Згідно з даними ЦВК, за результатами опрацювання 58,95% бюлетенів, висуванець від об'єднаної опозиції "Батьківщина" Володимир Шульга впевнено виграє вибори на 161 одномандатному виборчому окрузі в Сумській області, на якому також балотується Петро Ющенко, повідомляє УНІАН.

За Володимира Шульгу проголосували 41,88% виборців, тоді як братові Ющенка свої голоси віддали лише 10,17% виборців.

Схожа ситуація і у зятя Ющенка Олексія Хахльова, який також програє представнику "Батьківщини" Юрію Вознюку на 153 одномандатному виборчому окрузі в Рівненській області. У Вознюка за результатами обробки 81,30% бюлетенів 47,78%, тоді як за Хахльова проголосувало 13,01% виборців.

Як повідомлялося, 28 жовтня в Україні відбулися вибори до Верховної Ради. Вчора, 29 жовтня, ЦВК оприлюднила попередній список мажоритарників, які потрапили до ВР. Так само ЦВК підрахував більше половини голосів за партійними списками: до парламенту проходять 5 політичних сил - Партія регіонів, Об'єднана опозиція "Батьківщина", "Удар Віталія Кличка", Комуністична партія України та Всеукраїнське об'єднання "Свобода".

Раніше в ПР заявляли, що син прем'єра - Олексій Азарова набрав 75% в своєму окрузі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 998 | Додав: adminA | Теги: Сімейна справа, Раду, родичі політиків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]