Чт, 2024-03-28, 11:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:38
Скарлетт Йоханссон зізналася, що голою фотографувала себе на телефон
Інші останні Новини світу

Актриса Скарлетт Йоханссон довгий час відмовчувалася з приводу оприлюднених в Інтернеті фотографій з особистого архіву. І ось тепер нарешті "заговорила". Актриса дала інтерв'ю телеканалу CNN і поділилася своїми переживаннями..

Вже близько двох тижнів оголені автопортрети зірки, яка жодного разу не роздягалася навіть у фільмах, ширяться по Інтернету, нагадує ТСН.

Скарлетт обурилася, почувши запитання, чому вона так старанно приховує своє тіло: "Це ж очевидно! Кожна людина має право на недоторканність приватного життя! Навіть якщо ви граєте в кіно або знімаєте фільми, ви маєте право на особисті фото. Це несправедливо, що хтось лізе туди. Це неправильно".

26-річна актриса зізналася в тому, що зняла себе оголену на телефон. Але не знала, що хтось спробує його зламати і показати всі фото світовій громадськості. Вона звернулася до ФБР з проханням знайти злочинця, який заліз у мобільний.

А поки мисливців за оголенням ще не спіймали, Скарлетт намагається залагодити ситуацію: "Іноді буває так, що ви даєте людям занадто багато приватної інформації про себе. Тоді ви повинні тупнути ногою і сказати: "Я забираю все назад!" - сказала Скарлетт.

Нагадаємо, в середині вересня в Інтернет потрапили аматорські фотографії голої голлівудської актриси Скарлетт Йоханссон, зроблені нею самою за допомогою мобільного телефону (вигляд ззаду і вигляд спереду).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1651 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]