Пт, 2024-04-19, 21:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:51
США запровадили нові санкції проти чиновників Бєларусі
Інші останні Новини світу

Президент США Барак Обама підписав закон, що передбачає запровадження нових санкцій проти Бєларусі, повідомляють бєларуські інтернет-ресурси з посиланням на прес-секретаря Білого дому Джея Карні.

Конгрес США затвердив Акт про демократію і права людини 2011 року, що посилює санкції щодо Бєларусі (Belarus Democracy and Human Rights Act of 2011), передає "Інтерфакс-Україна".

Новий пакет санкцій розширює список бєларуських чиновників і представників силових структур, на яких накладаються візові обмеження та фінансові санкції. У законі також міститься заклик до Міжнародної федерації хокею скасувати рішення про проведення в Бєларусі чемпіонату світу з хокею 2014 року.

Схвалений Конгресом Акт про демократію і права людини 2011 року посилює і розширює Акт про демократію в Бєларусі 2004 року і уточнювальний Акт про демократію в Бєларусі 2006 року.

Нагадаємо, Євросоюз не зніме обмежувальних заходів проти Бєларусі, доки не буде випущено на волю всіх політичних в'язнів.

Раніше ЄС розширив візові санкції до Бєларусі. У зв'язку з подальшим погіршенням ситуації з правами людини в Бєларусі ЄС має намір розширити санкції проти режиму Лукашенка ще на рік.

У свою чергу, в Бєларусі дуже спокійно відреагували на нові санкції ЄС, там заявили, що рішення європейців не має жодного значення.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1040 | Додав: adminA | Теги: США розширили, Бєларусі, санкції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]