Ср, 2024-04-24, 03:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:19
Свідчення життя на Марсі виявили британські ентузіасти. ВІДЕО
Інші останні Новини світу науки і технологій

Група Alien Disclosure UK продовжує шукати підтвердження життя на Марсі. Цього разу, проаналізувавши нові знімки, отримані з марсохода Curiosity, інтернет-ентузіасти стверджують, що знайшли свідчення життя марсіан і навіть кілька видів живих істот, які мешкають на Червоній планеті.

Так, член групи, YouTube користувач Stephen Hannard ADGUK, який минулого тижня зчинив в Інтернеті переполох, опублікувавши відео, на якому по марсіанському небу переміщаються світлі "літальні об'єкти", на цьому тижні звернув увагу громадськості на колекцію "таємничих" предметів, які він помітив на відео з кратера Гейла, пише NEWSru.com.

"Марсохід Curiosty фіксує можливі залишки пальця, об'єкт куполоподібної форми, черевиків або сандалію і ймовірну марсіанську істота, - цитує коментар Хеннарда до відео The Daily Mail. - Чи реальні ці аномалії, чи вони є трюком світла або чимось ще, як завжди, вирішувати вам".

У створеному ним ролику любитель таємничого фокусується на різних каменях. Так, збільшуючи зображення, в камені, схожому за формою на палець, справді можна розглядати слабкий темний контур, що нагадує ніготь, камінь-черевик і направду нагадує недбало перевернуте взуття, а у віддаленому камені можна розгледіти риси дивовижної тварини. Проте більшість людей зазвичай не роблять такого логічного висновку, що камені насправді можуть бути цими речами, пише NBC.

Втім, Stephen Hannard ADGUK свої пошуки свідчень інопланетного життя не зупиняє. Чоловік вже знайшов ще два можливі види живих організмів, що мешкають на Марсі. Один з них, на думку Хеннарда, радше схожий на змію з вовною чи навіть гривою біля голови (на відео дослідник-аматор навіть побачив, як ця істота щось поїдає.) Інший же вид є певним чотириногим створенням.

"Безумовно, ці аномалії можуть бути лише трюками світла або просто неправильно визначені, - пише Stephen Hannard ADGUK. - Але істина, як правило, дивовижніша за фантазії, а на Марсі є багато цікавих і незрозумілих аномалій і артефактів. Як завжди, вирішувати вам".

Тим часом NASA досі не робило жодних сенсаційних оголошень про відкриття форм життя на Марсі.

23 серпня у NASA провели перші тестові випробування космічного апарату Curiosity, повністю перевіривши всі його ходові здібності. Від місця посадки в кратері Гейла космічний апарат рушив уперед, зробив поворот, а потім рух продовжив заднім ходом, при цьому подолавши загалом близько 6 метрів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 2530 | Додав: admin | Теги: життя на Марсі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]