Пт, 2024-03-29, 03:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:34
Свято поїдання пампухів стартувало у Львові
Інші останні Новини з регіонів України

Если вы хотите, чтобы и о вашем мероприятие все узнали, тогда обратитесь в рекламное агентство Киев с помощью его сайта adv-sonata.com.

У Львові стартувало VI міське Свято Пампуха. Вперше на Святі Пампуха запрацювала "Пампухова хата", де представлено понад 50 тис пампушок. Українські, німецькі, американські, з пудрою, солодкі і не дуже, з маком або з шоколадом – найрізноманітніші види цих виробів можна скуштувати в одному місці.

Свято Пампуха пригощає впродовж дня львів'ян і гостей міста понад 6000 пампушок. Також можна придбати пампухи з вишнями, в шоколаді, з повидлом, горіхами тощо, повідомляє офіційний сайт міської мерії.

Цього року на Святі Пампуха відкрили "Львівську Різдвяну Пошту", завдяки якій львів'яни та гості міста зможуть надіслати своїм близьким різдвяну листівку у будь-який куточок земної кулі. Саме звідси можна відправляти ексклюзивні різдвяні листівки.

Також на площі Ринок протягом свята працює святковий ярмарок, де представлені українські різдвяні смаколики та святкові сувеніри.

На Святі Пампуха щодня відбуваються різноманітні пампухові забави для дітей і дорослих, серед яких "Конкурс господинь", "Конкурс пампухоїдів", "Конкурс на найкращий вертеп", "Конкурс ангелів та чортів".

А 7 січня у центрі Львова відкрили 4-метрову зірку і частували всіх кутею.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1412 | Додав: adminA | Теги: поїдання пампухів, Львові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]