Пт, 2024-04-19, 05:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:38
"Свобода" оголосила початок кампанії "Умань без хасидів"
Інші останні Релігійні новини
Черкаська обласна організація "ВО "Свобода" заявляє про бездіяльність влади щодо запобігання агресії хасидів і оголошує про початок безстрокової кампанії "Умань без хасидів". Про це повідомила прес-служба Черкаської облорганізації політсили.

Як йдеться у повідомленні, "кампанія спрямована на виконання вимог громадськості щодо налагодження цивілізованого відвідування Умані хасидами".

Облорганізація "Свободи" заявила, що обурена бездіяльністю влади, яка не зробила нічого, щоб припинити агресію хасидів по відношенню до українців і зупинити щорічні масові заворушення.

Як відомо, в Умані готуються до масового паломництва хасидів. Юдеї всього світу приїжджають сюди, щоб зустріти Новий рік на могилі пророка Рабі Нахмана. Через скасування візового режиму між Україною та Ізраїлем в цьому році очікується прибуття понад 30 тисяч паломників.

Нагадаємо, під час торішнього паломництва Умань відвідало близько 25 тисяч хасидів. Це паломництво стало найбільш неспокійним за всю історію - тоді в різанині і бійках постраждали два місцевих жителя, міліціонери і кілька хасидів. Один з хасидів загинув у бійці. Десятьох паломників затримали і депортували в Ізраїль.

Раніше повідомлялося, що охороняти громадський порядок під час перебування в Умані хасидів будуть 448 міліціонерів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 1809 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]