Чт, 2024-03-28, 18:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:56
У друге коло Australian Open проходить Леся Цуренко
Інші останні Спортивні новини
Перша "ракетка" України Леся Цуренко у дуже складному поєдинку зуміла обіграти 24 "сіяну" відкритого чемпіона Австралії, росіянку Анастасію Павлюченкову. Таким чином українка взяла реванш у суперниці за поразку в півфіналі турніру в Брісбені декількома тижнями раніше.

Леся Цуренко (Q) - Анастасія Павлюченкова (24) - 7:5, 3:6, 7:5

У заключному сеті Леся вигравала з рахунком 4:0 і 5:1, однак Анастасія зуміла нівелювати перевагу українки, довівши справу до тай-брейка. Цуренко, не дивлячись на такий результат, зуміла впоратися з емоціями і таки довела поєдинок  закономірною перемогою. У загальній складності поєдинок зайняв 2 години 14 хвилин.

У другому раунді Цуренко зіграє з ще однією росіянкою, Дариною Гавриловою.

Тим часом, завершився поєдинок між 18 ракеткою турніру Олександром Долгополовим і французом Гаелєм Монфісом. Українець не зумів пройти відомого опонента, припинивши боротьбу в турнірі - 7:6, 6:7, 3:6, 3:6.

Таким чином, Цуренко залишилася єдиним представником України в одиночних розрядах Australian Open. Раніше, нагадаємо, не зуміли пройти перший раунд турніру Сергій Стаховський і Елліна Світоліна



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 933 | Додав: adminA | Теги: Леся Цуренко, друге коло Australian Open | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]