Чт, 2024-03-28, 20:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:29
Леся Цуренко вийшла до третього раунду Australian Open. Вперше в кар'єрі
Інші останні Спортивні новини
Найсильніша "ракетка" України Леся Цуренко продовжує свої виступи на першому в сезоні турнірі серії "Великого Шолома" - Відкритому чемпіонаті Австралії. Українка у двох сетах обіграла росіянку Дар'ю Гаврилову, яка, як і сама Леся, пробилася в основу турніру через кваліфікацію.

Дар'я Гаврилова (Q) - Леся Цуренко (Q) - 5:7, 3:6

У першому сеті Цуренко створила міні-подвиг: українка програвала 0:4, але зуміла відігратися і виграти. Другий сет вже пройшов при повній перевазі кращої тенісистки України, що і втілилося в закономірну перемогу.

Ця перемога дозволила українці встановити особисте досягнення: раніше далі другого раунду як на Australian Open, так і на інших турнірах "Великого Шолома" Леся не проходила.

Наступна суперниця Цуренко буде на порядок серйозніше попередніх: за вихід до 1/8 фіналу українка зіграє з колишньою першою ракеткою світу, датчанкою Каролін Возняцкі (10).

Вихід до третього раунду турніру приніс Церенко близько 75 тисяч доларів призовими. Крім того, Леся заробила 160 очок, що дозволить українці, яка наразі знаходиться на 85 місці в світовій кваліфікації, в новому рейтингу WTA встановити особистий рекорд.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1528 | Додав: adminA | Теги: Леся Цуренко, третього раунду Australian Open | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]